Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα Πολυμέσων του 26ου Συνεδρίου της ΕΕΒΕ, που φιλοξενείται σε εξυπηρετητές του Εργαστηρίου Πολυμέσων του Τομέα Βιολογίας Κυττάρου και Βιοφυσικής και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης "Εφαρμογές της Βιολογίας στην Ιατρική" του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, υπο την ευθύνη του Καθηγητή Λ.Χ. Μαργαρίτη και των συνεργατών του Αθανάσιο Βελέντζα και Γεώργιο Παπαδήμα. Οι δραστηριότητες υλοποιούνται με τη συμμετοχή των εκάστοτε διπλωματικών φοιτητών.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

26ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

27-29 ΜΑΙΟΥ, 2004

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ, ΒΟΛΟΣ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ)

  • Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Μαΐου, 2004 και σε αυτό συμετείχε με ομιλία ο Καθηγητής Gunter Blobel (βραβείο Νομπέλ, 1999). Οι παρουσιάσεις-ομιλίες- εισηγήσεις της στρογγυλής τράπεζας καθώς και εικόνες απο το Συνέδριο θα υπάρχουν διαθέσιμες σε μορφή DVD (συμπεριλαμβανομένης της ομιλίας του Gunter Blobel). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εταιρείας eebe@biol.uoa.gr . Παρακαλούνται όσοι διαθέτουν το περιεχόμενο του POSTER τους σε ψηφιακή μορφή, να μας το αποστείλουν ώστε να το συμπεριλάβουμε στην έκδοση DVD

  • Εικόνες απο το Συνέδριο καθώς και αντιπροσωπευτικές ομιλίες θα ενσωματώνονται σταδιακά στη σελίδα αυτή (παρακαλούνται όσοι διαθέτουν σχετικό υλικό γενικού ενδιαφέροντος να μας το αποστείλουν ώστε να συμπεριληφθεί στη σελίδα αυτή).

  • Μπορείτε να δείτε τις ομιλίες που παρουσιάστηκαν, μέσα απο το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ κάνοντας "κλικ" στους συγγραφείς

                        ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, Συλλογή 1 Συλλογή 2

                        ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΤΗ

                        ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ:

                                Θ. ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ, VIDEO CLIP POWERPOINT

                                Σ. ΚΑΡΑΤΑΓΛΗΣ, VIDEO CLIP

                                Κ. ΚΑΣΤΡΙΤΣΗΣ, VIDEO CLIP

                                Π. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, VIDEO CLIP POWERPOINT

                                Ι. ΤΣΕΚΟΣ, VIDEO CLIP

                                Λ. ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ-ΚΟΥΡΟΥΝΑΚΗ, VIDEO CLIP

 

LECTURE BY THE NOBELIST GUNTER BLOBEL "PROTEIN TRANSPORT INTO THE NUCLEUS"

PART ONE,   PART TWO

 

Ευχαριστίες:

        Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο άρτια εξοπλισμένο αμφιθέατρο του κτιρίου "Παπαστράτος" του Παν/μίου Θεσσαλίας στο Βόλο και χάρη στην αμέριστη βοήθεια των τεχνικών και ιδιαίτερα της κ. Ελένης Λαΐτσιου. Η καταγραφή των διαλέξεων και η ζωντανή μετάδοση πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή των συνεργατών του "Εργαστηρίου Πολυμέσων" (βλέπε παραπάνω) και των διπλωματικών φοιτητών, Οδυσσέα Χατζηπαρά, Στέργιο Αμίν, Αλέξη Περήφανο, Αγγελική Κατσαμάνη, Ντίνα Βαΐτση.

 

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Β.Ε.

Καθηγητής Λ.Χ. Μαργαρίτης

Επιστροφή στην ιστοσελίδα Πολυμέσων του Τομέα Βιολογίας Κυττάρου & Βιοφυσικής

 

Send mail to lmargar@biol.uoa.grwith questions or comments about this web site.
Last modified: Αυγούστου 03, 2011